Kotiseppä

Sijainti
Kohde sijoittuu Sepänpihan alueen keskiosaan, Kotisepänaukion laidalle, korttelin 271 tontille 3. Tontille (pinta-ala 470 m²) rakentuu yksikerroksinen asuinrakennus, jonka pinta-ala on 102 k-m².
Julkisivu
Pohjakuva
Rakentajat esittelyssä: Minna ja Mika

Miksi rakennatte juuri Sepänpihaan?

Alkuperäisenä Vihdin nummelalaisena (Minna) ajattelen, että tämä alue on parasta Nummelaa, enkä haluaisi asua muualla Nummelassa. Kun tähän yhdistää seikan, että elämän intressit ovat muualla kuin pihan rupsuttamisessa ja pääkaupunkiseudulla on työpaikat, on tämä meille loistava paikka asua.

Kertokaa tulevasta talosta?

Rakennutamme 92 m² Kastellin pulpettikattoisen Verson. Pääsisäänkäynti ei ole tyypilliseen tapaan talon etupuolelta, vaan halusimme talon kauniimman julkisivun isoine ikkunoineen olevan pääkadulle eli Alasinkaarelle, näin myös suuret ikkunat tuovat valoa taloon pitkin päivää. Terassi tulee myös samalle sivustalle ja siinä on tarkoitus istua ilta-auringossa grillaten.

Miten projekti on edennyt?

Tällä hetkellä kaikki on ihan ok, mutta vastaus riippuu ihan päivästä. Kaikkihan rakentaessa menee ihan putkeen. 🙂 Isompia kommelluksia odotellessa.