Kultaseppä

Sijainti

Kohde sijoittuu Sepänpihan alueen eteläosaan, korttelin 370 tontille 1. Tontille (pinta-ala 620 m²) rakentuu yksikerroksinen asuinrakennus, jonka pinta-ala on 119 k-m² (varaston kanssa).

Julkisivu

Pohjapiirros

Rakentajat esittelyssä: luokanopettaja Krista, IT-asiantuntija Petri ja Kaapo-poika.

Miksi rakennatte juuri Sepänpihaan?

Haaveenamme oli asua yksitasoisessa, turvallisessa, helppohoitoisessa ja palveluja lähellä olevassa kodissa, mutta tällaista ei markkinoilta löytynyt, joten päätimme rakentaa itse.
Sepänpihan tontit tulivat hakuun ja olivat mukavan pieniä sekä tehokkaita, joten päätimme kokeilla arvonnassa onneamme. Saimme lopulta kolmannen vaihtoehdoistamme ja tällä hetkellä olemme enemmän kuin tyytyväisiä kyseiseen tonttiin.

Kertokaa tulevasta kodistanne

Lähdimme liikkeelle Sievitalojen Visakoivu 121 -pohjasta, jota muokkasimme omaksi pohjaksi. Talossamme on 3 makuuhuonetta, olokeittiö, kylpyhuone, sauna ja autokatos. Kaikki on rakennettu haaveiden mukaan yhteen tasoon ja talossa on käytetty älykkäitä nykyteknisiä ratkaisuita, kuten Abloyn älylukot ja Schneiderin kotiautomaatio.

Piha on pieni ja helppohoitoinen. Pihasta erottuu erikoisuuksina petankkikenttä ja pieni vesielementti. Kodin muutoskykyisyys on myös otettu huomioon. Meitä voi seurata instagramissa nimimerkillä talo_kultaseppa tai blogissa http://kotinayttely.kultaseppa.eu

Miten projektinne on edennyt?

Hyvin, talo on 70 % valmis. Sievitalot luovuttavat kohteen joulukuussa, jonka jälkeen kevät menee meillä pihan laittamisessa. Tonteilla pyörineet murtovarkaat ovat olleet hidastamassa timpureiden tekemistä, mutta muuten asiat ovat edenneet sovittujen aikataulujen mukaisesti.

Lue lisää Iloista eloa -blogista >>
Instagram >>